Hot stone massage blev oprindeligt brugt af indianerne i USA til at behandle ømme muskler, og de opvarmede stene over ild.

Den modernede version af hot stone massage blev opfundet af Amerikaneren Mary Nelson. Hun varemærkebeskyttede sin version af hot stone massage og kaldte det LaStone massage.

LaStone massage er mere end bare massage, da massageformen har en indiansk åndelig komponent.

Kvaliteten af en behandling med healing varme sten afhænger bl.a. af, af at jeg har mindst 10 års erfaring og har derfor ikke kunne lide at lægge dem direkte på kundens hud. Man kan risikere at få vabler når de ligger stiller uden at man bruger en ekstra beskyttelse.

Beskyttelsen ligger i at der bliver lagt et bomuld håndklæde under stenene. Det er yderst vigtigt for alle mine kunder at kune føle sig  veltilpas og afslappet under massagen.

Her siges ofte at kunderne falder i søvn og det skyldes også at kroppen tager imod varmen på dens præmisser. 

Af erfaringsmæssigt hjælper kunden mig også ved at bruge det fif jeg fortæller kunden inden man lægger sig på briksen og på den måde foregår det hele i rolige omgivelser med duftende eller uden duftende sterin lys samt beroligende reiki musik. 

Så book gerne til en dejlig wellness healing massage, som også kan kobinere med fysio eller andre behandlinger. 

Vi kender det alle sammen. Den ømme skulder.

Nakken, som spænder. Ryggen, der hurtigt bliver træt. Alle de små spændinger og myoser, som dukker op rundt omkring på kroppen, fordi vi bruger for meget tid fastlåst alle vegne. Ikke kun computeren.. Eller træner forkert. Eller har et hårdt, fysisk arbejde.

Der kan være mange grunde til, at muskelspændingerne opstår, men én ting er sikkert: de er irriterende. Man bliver nemlig så frygteligt stiv i kroppen, når alt for mange hober sig op, men er der egentlig en løsning på problemet?

Ja, massage er løsningen. Dybdegående massage, der trænger langt ind i musklerne for at løsne spændingerne. Til det formål er hot stone massage rigtig godt, så nu skal vi se nærmere på de fordele, der er ved netop denne form for massage.

Hot stone massage er en meget gammel indiansk massageform som har både vitaminer og mineraler i stenene. 

Det er med til at afhjælpe din krop. Hvor jeg ikke kan komme ned med egen hænder og fingre. 

Hos Alternativ-kropsmassage handler det om at man ikke skal have ondt hverken under massagen eller efter.

Healing massagen er med til at hold din krop godtgående helt op til 72 timer. 

Under massagen kan du mærke, hvordan musklerne afspændes og du bliver så afslappet at du næsten befinder dig i en meditative tilstand.

Man kalder også hot stone massage energi therapy, der har en vidunderligt virkning på kroppens både fysisk og psykisk.

Stenene varmes op med 30 grader fra starten af og det kan lyde af meget. Men du får dem aldrig lagt på hvis jeg ikke kan holde dem i hånden. 

De bliver gradvis skiftet ud og varmen øger sig alt efter hvad kroppen kan modtage.

Healingen giver en vidunderlig, afslappende og healende massage, der afhjælper ømme og stive muskler og er balsam for en stresset sjæl.

 

Book gerne ved at klikke her på :

Menneskemass.priser

Booking